2022 metų ESBA čempionatas Druskininkuose neįvyks

ESBA Europos krepšinio senjorų čempionato “Druskininkai 2022” atšaukimas

Pandeminė situacija, kurią visame pasaulyje patiriame dėl SARS-CoV-2 (COVID-19) protrūkio po truputėlį atsitraukia, tačiau džiaugsmą temdo karas Ukrainoje. Karas kuris yra ne tik Ukrainos, Europos, bet ir viso pasaulio žmonių tragedija! Ši tragedija naikina gyvenimus, šeimas ir namus, žudo ir luošina žmones.

ESBA pilnai palaiko STOP WAR iniciatyvą!

Dėl karo daugelis komandų negali dalyvauti, daugelis – suspenduotos dalyvauti “Druskininkai 2022” čempionate! Šiuo metu Lietuvoje vis dar galioja nepaprastosios padėties režimas visoje šalies teritorijoje, o ir Druskininkų miesto lokacija netoli galimos konflikto zonos vakarų Europos komandų akimis taip pat yra neigiamas faktorius!

Atsižvelgiant į esamą situaciją, laikmetis ir kontekstas nėra tinkamas organizuoti Čempionatą! Suprantame, kad tai nuvilia visus dalyvius, draugus ir partnerius, tačiau turime pranešti, kad ESBA Europos senjorų krepšinio čempionatas “Druskininkai 2022” atšaukiamas!

 Nors tai ir liūdina mus visus, tačiau norime patikinti, kad darysime viską kas įmanoma, kad kuo greičiau susitiktume krepšinio aikštelėje!

Kai tik bus priimtas naujas sprendimas, mes jus informuosime.

 Sveikatos ir taikos Jums visiems!

 ESBA komanda

 

http://esba-basket.com/druskininkai-2022/2022/04/11/official-announcement/

Partneriai ir rėmėjai

Draugai