Anatolijui Čupkovui - 70 metų

Anatolijus Čupkovas krepšinio aikštelėje, kaip žaidėjas ir kaip krepšinio organizatorius, jau per 50 metų. Per savo ilgą sportinę karjerą Anatolijus Čupkovas ne kartą tapo Lietuvos krepšinio čempionu ir prizininku, FIMBA Europos ir Pasaulio veteranų krepšinio čempionatų, Pasaulio sporto veteranų žaidynių čempionu. 

Anatolijus Čupkovas ilgametis krepšinio klubo „Kauno Žalgiriečiai veteranai“ vadovas ir žaidėjas, iki šios dienos rungtyniaujantis Lietuvos krepšinio veteranų turnyruose.

Nuo pirmųjų FIMBA Pasaulio ir Europos krepšinio veteranų čempionatų – kaip Lietuvos atstovas aktyviai kviečia Lietuvos veteranų komandas vykti į šias tarptautines varžybas, dalyvauja FIMBA vadovybės veikloje, yra šios organizacijos Garbės valdybos narys.

Anatolijus Čupkovas 2012 m. Kaune organizavo 7-ąjį FIMBA Europos krepšinio veteranų čempionatą, buvo šio tarptautinio renginio  organizacinio komiteto prezidentas.

Garbingo jubiliejaus proga krepšinio puoselėtoją Anatolijų Čupkovą sveikina Lietuvos krepšinio veteranai ir linki sveikatos bei ištvermės!

Partneriai ir rėmėjai

Draugai