LKVL prezidento Algimanto Anužio kreipimasis

 

Gerbiamieji krepšinio meistrai,

leiskite Jus pasveikinti su mūsų lygos 2020-2021 metų krepšinio čempionato sezonu ir šiek tiek kitokiu požiūriu į COVID-19. Mūsų lyga irgi planuoja vienokiu ar kitokiu scenarijumi pravesti ir užbaigti sezoną, tam ruošiami nauji-seni varžybų nuostatai ir juos galės koreguoti - siūlyti komandų vadovai. Tiek standartinis, tiek 3x3 čempionatai vyks siekiu, kad kuo daugiau apie mus girdėtų ir kad daugiau - plačiau apimtų Lietuvos veteranų lygos bendraminčių. Tad sėkmės ir sekite LKVL internetinį puslapį.

Dabar dar noriu, Jus asmeniškai ir komandas paraginti bendrai prisidėti ir įamžinti save bei komandas (klubus) Krepšinio namų įrengime (nes jie jau pastatyti), įsigydami taip vadinamas "auksines plytas".

Taip mes išsaugotume Lietuvos krepšinio istoriją ir nutiestume ateities kartoms kelią į pažinimą bei įpareigoti mylėti, saugoti krepšinio veiksmus Lietuvoje.

Gal tai atrodo ir neverta, nes mes tik Lietuvos krepšinio veteranų lyga ir čia netik krepšinio žvaigždės, bet ir kitų sporto šakų atstovai ........., bet mus vienija oranžinis kamuolys!

Mes ne Garastai ar Saboniai , bet mes galime truputį prisidėti ir mus visą laiką matys ir skaitys vaikai, anūkai ir ainiai .......tai juk puiku!!!

Krepšinio namai jau dabar pastatyti ir juos galima aplankyti ir pasižiūrėti. Taip pat planuojama skirti mums - veteranams savaitėje vieną dieną apie keturias valandas savo renginiams Krepšinio namuose, kad ir gimtadieniams švęsti ar suorganizuoti susitikimus su krepšinio žvaigždėmis ar susirinkimams pravęsti ir t.t.

Tad dar kartelį kviečiu ir raginu visus prisidėti prie Krepšinio namų paramos ir linkiu naujame sezone karštų kovų, gero bendradarbiavimo ir puikios, puikios sveikatos!

 

Su pagarba visiems LKVL prezidentas Algimantas Anužis
2020-09-22

Partneriai ir rėmėjai

Draugai