Kaip A.Sabonis pravirkdė rinktinės paslapčių sergėtoją Juozuką

Iki oficialios filmo „Arvydas Sabonis. 11“ premjeros liko mažiau nei mėnuo. Dokumentinės juostos kūrėjai dalijasi gruodžio 19 dieną kino teatrus pasieksiančio filmo anonsu, kuriame – ir itin atviras Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojo Juozo Petkevičiaus pasakojimas bei tikrų tikriausios ašaros.

Juozukas žinomas ne tik dėl savo oficialių pareigų rinktinėje. Jis – tarpininkas tarp žaidėjų ir trenerių štabo, paslapčių saugotojas, žaidėjų nuodėmklausys. Tačiau filmo kūrėjų komandai jis atvėrė savo širdį.

Gruodžio 19 dieną kino teatrus pasieksiančio filmo „Arvydas Sabonis. 11“ anonsą žiūrėkite čia: http://www.lkvlyga.lt/lt/top/galerijos/video

Atvirame, šiltame ir nuotaikingame pasakojime apie Arvydo Sabonio gyvenimą bei karjerą bus ir daugiau nuoširdžių ašarų bei šypsenų. Sabo 50-mečio proga kuriamame filme išvysite iki šiol niekur nematytų kadrų, išgirsite istorijų, kurias iki šiol žinojo tik artimiausi krepšinio legendos draugai ir bičiuliai. Šis filmas – tai itin charakteringas marškinėlius su 11 numeriu dėvėjusio 2,20 m ūgio krepšinio milžino, olimpinio ir pasaulio čempiono, portretas.

Dokumentinio filmo „Arvydas Sabonis. 11“ premjera šalies kino teatruose sutampa su tikruoju garsiausio Lietuvos krepšininko gimtadieniu. Filmas bus pradėtas rodyti prieš pat Kalėdas – gruodžio 19 dieną.

Daugiau informacijos apie filmą: http://saboniofilmas.lt/  ir https://www.facebook.com/saboniofilmas

Partneriai ir rėmėjai

Draugai