LKVL 3x3 V50, Rudens turo nugalėtojas - Plungės "Olimpas" (su video)

Šeštadienį, gruodžio 16 dienos vidurdienį į Karpynės sporto centrą rinkosi penkiasdešimtmečiai žaidėjai. Atvyko 18 krepšinio V50+ amžiaus grupės veteranų išsiaiškinti kas taps Rudens turo nugalėtoju. Dalyvavo 4 komandos: 2 komandos iš Plungės ("Olimpas" ir "Milašaičių lentpjūvė-JRV"), 1 komanda iš Mažeikių ("VSK") ir 1 komanda iš Šilalės ("Prolain“). Rudens turo nugalėtojais tapo „Olimpo“ komanda laimėjusi visas 3 žaistas rungtynes, jas laimėdama anksčiau laiko, t.y. pelnydavo 15 taškų iki finalinio švilpuko. 

Turnyre vėl buvo testuojama varžybų statistikos fiksavimo programa. Šio turo varžybose 12 sekundžių atakos trukmės laikrodyje buvo integruotas garsinis signalas, kuris padėjo tiek žaidėjams, tiek teisėjams priimti tinkamus sprendimus baigiantis atakos laikui. 

Daugiausiai taškų šiandien pelnė „Olimpo“ komandos žaidėjas Alidas Žukauskas - 22 (8 metimai už tritaškio linijos), po jo sekė komandos Paulius Zakalskis ("Milašaičių lentpjūvė-JRV") - 17 ir Vaidas Venskus („Olimpas“) - 14 (7 metimai už tritaškio linijos).

Rezultatai ir žaidėjų statistika pateikta LKVL tinklalapyje.

Partneriai ir rėmėjai

Draugai