LKVL prezidento kreipimasis

Gerbiami krepšinio asai,

pirmiausia noriu atsiprašyti, kad taip ilgai negalėjote nieko matyti mūsų internetiniame puslapyje. Manau, kad atleisite, nes ir taip juk viską suprantate. Norisi geriau, o gaunasi, kaip visuomet! 

O dabar apie lygos reikalus. Prašau visų labai laikytis varžybų nuostatų ir pagal juos organizuoti rungtynes. Prezidiumas reaguoja į jūsų pastabas ir bando rasti sprendimus: ir dėl teisėjavimo, ir dėl sporto salių, ir dėl medicinos. Dar kartą prašau laikytis rungtynių grafiko. Mūsų lyga viena iš labiausiai liberalių ir ekonomiškiausia pagal komandų dalyvavimo įnašus! Todėl prašau Jūsų palaikyti reikalaujamą lygį ir pagarbą vieni kitiems!

Prezidiumas nori “atverti” lygą narystei. Dabar vienkartinis stojamasis 50 eurų ir metų nario mokestis 20 eurų - argi tai brangu? Mes pageidaujame, kad visos komandos-klubai taptų lygos nariais. Kokia čia būtų “nauda”? Pirmiausia narys atsakingas už tai, kas vyksta lygoje, dalyvauja, siūlant ir priimant sprendimus, bet tuo pačiu palaiko renginio drausmę, kultūrą bei etikos dvasią krepšinio pasaulyje! Ar tai Jūsų nejaudina, ar tik laukiate, kada galėsite pakritikuoti? Jei norime rasti ne tik pergalių kelią, bet ir bendradarbiavimo esmę, turime būti pakanti vieni kitiems krepšinio bendruomenė ir palaikyti vieni kitus.

Lygos vadovybė pasirašė susitarimą su pagrindiniu rėmėju UAB „Tete-a-Tete Casino“ dėl prizinio fondo finalinių amžiaus grupių dalyviams - nugalėtojams. Skatinimo taisyklių dar neturime, bet galimybė jau yra ir tai manau didelė lygos sėkmė. Tai naujas pokytis, kuris įgalins ir ateityje ieškoti naujovių – populiarinant lygos čempionatus, parodant jaunajai kartai, kad mes sugebame profesionaliai (aprangos, nuotraukos, bukletai, licencijavimas ir kt.) organizuoti lygos čempionatus.

Kviečiu bei prašau visų komandų vadovus teikti pasiūlymus ir prisidėti prie lygos darbų, kad galėtume didžiuotis esantys Lietuvos krepšinio veteranų lygos nariai ir puikūs žaidėjai!

LKVL prezidentas Algimantas Stasys Anužis

Partneriai ir rėmėjai

Draugai