LKVL3x3 V50 čempionai - Plungės "Olimpo" komanda

Šeštadienį, gruodžio 20 dienos vidurdienį į Karpynės sporto centrą rinkosi penkiasdešimtmečiai žaidėjai. Čia rinkosi V50+ amžiaus grupės veteranų komandos išsiaiškinti kas taps Pavasario turo ir įvertinus rudens turo rezultatus viso čempionato nugalėtojais. Dalyvavo 4 komandos: 2 komandos iš Plungės ("Olimpas" ir "Milašaičių lentpjūvė-JRV"), 1 komanda iš Mažeikių ("VSK") ir 1 komanda iš Šilalės ("Prolain“). Rudens turo nugalėtojai „Olimpo“ komanda šį kartą laimėjo 2 rungtynes, ir kiek netikėtai pralaimėjo trečias rungtynes "Milašaičių lentpjūvė-JRV" komandai. Dar dvi komandos taip pat laimėjo po dvi rungtynes. Dėl geresnio tarpusavyje sužaistų varžybų taškų skirtumo nugalėtojais tapo Plungės "Olimpo" komanda, tuo pačiu tapdama ir viso čempionato nugalėtoja. 

Buvo surengtas komandinis baudų mėtymo turnyras, kurį laimėjo Šilalės "Prolain" ketveriukė įmetusi 34 baudas iš 40 galimų. Antri liko Plungės "Olimpo" komanda (32 iš 40), treti mažeikiškiai (30 iš 40) ir ketvirti - "Milašaičių lentpjūvės-JRV" komanda (28 iš 40) iš Plungės. Visas 10 mestų baudų pataikė "Olimpo" komandos žaidėjas Alidas Žukauskas ir Paulius Zakalskis iš "Milašaičių lentpjūvė-JRV" komandos. 

Daugiausiai taškų šiandien pelnė du žaidėjai Alidas Žukauskas ir Saulius Pukinskas iš Plungės "Olimpo" surinkę po 18 taškų.
Daugiausiai tritaškių metimų pataikė Alidas Žuikauskas iš "Olimpo" ir "Milašaičių lentpjūvės-JRV" komandos žaidėjas Nr. 12, abu pataikė po 7 tritaškius.

Rezultatyviausiu 2023/2024 metų čempionato žaidėju ir daugiausiai tritaškių įmetė Alidas Žukauskas pelnęs atitinkamai 40 taškų ir pataikęs 15 tritaškių.

Rezultatai ir žaidėjų statistika pateikta LKVL tinklalapyje.

Partneriai ir rėmėjai

Draugai