Po atkaklių ir emocingų varžybų paaiškėjo moterų 35+ ir vyrų 45+nugalėtojai bei prizininkai

2012 m. – 2013 m. Lietuvos krepšinio veteranų čempionato vyrai 45+ ir moterys 35+ grupių finalinis turas vyko 2013 m. gegužės 18-19 dienomis Raseinių raj, Kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“.

Moterys 35+

Finaliniame etape dėl trečiosios vietos rungtyniavo SKK VERSAN (Kaunas) - „Augma“ (Kretinga). Po labai atkaklios kovos pergalę šventė „Augma“ (Kretinga) komanda įveikusi savo varžoves rezultatu 55:53. Nugalėtojų gretose naudingiausia žaidėja buvo pripažinta Inga Jokubaitienė, rezultatyviausia - Marina Šaulienė. Pralaimėjusios komandos naudingiausia žaidėja buvo pripažinta Rima Kavaliauskienė, rezultatyviausia - Birutė Brovkienė.

Dėl pirmosios vietos susirungė „Svaja“ (Vilnius) ir „RKL“ (Alytus) komandos. Kova tarp šių komandų taip pat buvo labai atkakli, nugalėtojas ir taurės laimėtojas paaiškėjo paskutinėmis rungtynių sekundėmis. „Svaja“ (Vilnius) ir „RKL“ (Alytus) - 53:50, pergalę šventė „Svaja“ (Vilnius) komanda. Nugalėtojų gretose naudingiausia žaidėja buvo pripažinta Ingrida Jonkutė , rezultatyviausia - Žiedūnė Cijunčikienė. Pralaimėjusios komandos naudingiausia žaidėja buvo pripažinta Rasa Montvilienė, rezultatyviausia - Rima Daunienė.

Vyrai 45+

Vyrų tarpe dėl trečiosios vietos rungtyniavo „Karpynė“ (Raseiniai) ir „Brazylija-Ego Forte“ (Vilnius). Nors ir banguotai žaidusi „Karpynė“ (Raseiniai), komanda sugebėjo įveikti savo varžovus ir iškovoti trečiąją vietą. „Karpynė“ (Raseiniai) ir „Brazylija-Ego Forte“ (Vilnius) - 70:60. Nugalėtojų gretose naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas Deivis Koba, rezultatyviausiu - Albertas Vilimas. Pralaimėjusios komandos naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas Valdas Liegus, rezultatyviausiu - Jonas Sindaravičius.

Dėl pirmosios vietos rungtyniavo dvi pajėgios ir labai gerus žaidėjus turinčios komandos, tai Kauno „Patvanka“ ir Šiaulių „Branda“, finalinė dvikova tarp šių komandų buvo labai atkakli ir viskas sprendėsi paskutinėmis akimirkomis. Kauno „Patvanka“ ir Šiaulių „Branda“ - 84:85. Puikiai rungtyniavę Šiaulių „Branda“ krepšininkai šventė pergalę minimalių rezultatu. Nugalėtojų gretose naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas Giedrius Pečiulionis, rezultatyviausiu - Arvydas Kalvelis. Pralaimėjusios komandos naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas Arvydas Venclovas, rezultatyviausiu - Darius Lukminas.

Autorius: Mindaugas www.manoraseiniai.lt

Partneriai ir rėmėjai

Draugai