Tarptautinis krepšinio senjorų turnyras – Vilnius '2018, skirtas Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo 100-mečiui paminėti

Šis - vienas iš didžiausių Lietuvoje krepšinio senjorų turnyras - vyks Vilniuje. Atidarymas -  vasario 16 d. 19:30 val. Lietuvos Ryto arenoje. Prieš atidarymą arenoje žais Vilniaus „Svajos” ir Latvijos moterų komandos, o po jų - legendinės Vilniaus „Statybos” komandos meistrai su Talino „Kalev” komanda. Turnyro varžybos vyks vasario 16-17 d. ir kitose miesto sporto salėse: Žygimanto Augusto pagrindinės mokyklos ir „Ekinstos” sporto salėse nuo ryto iki vakaro.

Numatoma, kad dalyvaus apie 20 krepšinio senjorų komandų iš Baltarusijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Didžiausią intrigą turnyre kels pirmą kartą Lietuvos krepšinio senjorų istorijoje dalyvaujanti NATO Jungtinių pajėgų komanda.

Iškilmingo atidarymo metu šoks garsiosios „Lietuvos Ryto” komandos šokėjos, bus pristamos visos komandos, kalbės garbingi svečiai. Kviečiame visus, nežiūrint šventiško vasario 16-osios dienos šurmulio, atvykti į Vilniaus „Lietuvos Ryto” areną su šeimos nariais ir draugais. Renginys nemokamas.

Turnyrą organizuoja Sporto klubas „Vilniaus Statybos Senjorai“ kartu su SK „Salilita“, remia Vilniaus miesto savivaldybė bei Vilniaus „Lietuvos Ryto“ krepšinio klubas.

 

Romas Ramanauskas
SK “Vilniaus Statybos Senjorai“
valdybos pirmininkas

Partneriai ir rėmėjai

Draugai