Trakuose varžėsi krepšinio veteranai

Gruodžio mėn. Trakai buvo perpildyti įvairiais renginiais. Vienas iš jų – tai sporto sveikatingumo centre vykęs tarptautinis krepšinio veteranų turnyras, kuriame dalyvavo svečiaiLenkijos Gižycko, Baltarusijos Lydos ir Bresto miestų. Varžybų dalyvius sveikino rajono merė Edita Rudelienė, palinkėdama ne tik taiklių metimų, bet ir primindama, kad į Trakus, Kalėdų Senelių sostinę, jau atvyko Kalėdų seneliai ne tik Lietuvos, bet ir iš Lenkijos.

Po atidarymo pirmieji į kovą stojo šeimininkai – Trakų “Galvės” ir Gižycko veteranai. Jau per pirmąjį kėlinį trakiečiai įgijo 10 taškų skirtumą ir rungtynes laimėjo rezultatu 75:54. Rezultatyviausiai mūsų komandoje žaidė Gintas Gerdvilis ar Kšištofas Narkevič. Džiugu, kad minutinių pertraukėlių metu mus linksmino jaunosios Trakų šokėjos.

Labai atkakliai vyko ir antrosios rungtynės, kur susitiko abi Baltarusijos komandos. Jas laimėjo labiau patyrę Lydos „Sokol“ komanda rezultatu 58:56. Po pietų pertraukos dėl trečios – ketvirtų vietų susitiko Gižycko ir Bresto veteranai. Jas užtikrintai laimėjo svečiai iš Lenkijos rezultatu 82:58. O dėl pagrindinės taurės išsirikiavo Trakų sporto klubo „Galvė“ ir Lydos „Sokol“ krepšininkai. Visus tris kėlinius vyko apyligė kova, bet ketvirtajame kėlinyje geriau sužaidė svečiai ir rungtynes laimėjo rezultatu 66:52. Medalius ir taures įteikė Trakų savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys, kuris padėkojo dalyviams už dalyvavimą šiame turnyre ir palinkėjo laimingai ir gražiai sutikti šventas Kalėdas ir Naujuosius metus.

Rimantas Janušauskas, sporto klubo „Galvė“ prezidentas

Partneriai ir rėmėjai

Draugai